Сервісний контракт — захист ваших інженерних систем

Новорічна ніч. Приготування до святкового столу йде повним ходом. Все складається ідеально. І тут ви помічаєте, що в хаті стає холодно. Ви миттю до котла – а він не працює.

Паніка! Надворі — 20°С. Незабаром прийдуть гості. Що ж робити?

Який вихід із цієї ситуації – читайте далі.

Опалення та система подачі води – забезпечують комфортне проживання у наших будинках. У звичайних умовах ми не помічаємо їхню роботу. Так і має бути. Але коли відбувається збій – це зайві витрати грошей, часу, інколи ж і нервів. Але без цього можна обійтися. Для цього необхідно просто укласти сервісний контракт з компанією з технічного обслуговування інженерних систем.

Як і будь-який складний пристрій, ці системи також потребують обслуговування. Ви робите регулярне ТО своєму автомобілю? І тут те саме.

Ось, наприклад, газовий котел. Його огляд необхідно проводити не рідше ніж на рік. Якщо не проводити очищення пальника, форсунок, камери згоряння, димоходів та інших елементів, ККД котла знижується. І Вам надходять великі рахунки за газ.

Або водяний контур опалення. Під час роботи вода забруднюється. Там з’являється накип, бруд. Це все відкладається у місцях з малим проходом. Дуже часто у теплообмінниках котлів. Такі відкладення також знижують ККД. А в деяких випадках можуть призвести до зупинки пристрою. Як у випадку, описаному вище.

Тому необхідно робити промивання контуру після сезону опалення. У спеціалістів-сервісантів є спеціальне устаткування цього процесу.

Також рекомендується проводити регулярний аудит Ваших інженерних систем. Вимірювання параметрів, інспекція роботи основних вузлів та пристроїв, моніторинг показників – усі ці заходи можуть запобігти аварійним випадкам.

У випадках повної автоматизації будівлі та підключення до інтернету цей сервіс можна проводити онлайн.

Окремо варто згадати про аварійні ситуації. Підписавши сервісний контракт із компанією ЦК Еверест, Ви точно знаєте, куди телефонувати. І можете бути впевненими, що до Вас приїдуть усувати поломку в найкоротший термін. При цьому запасні частини в таких компаній завжди є в наявності. І ремонт обійдеться Вам безкоштовно!

А головне, пам’ятайте, що «профілактика» опалення та системи подачі води приносить Вам економію, комфорт та безпеку. Тому укладання договору обслуговування систем – це вигідне вкладення у майбутнє!

 

Комментарии закрыты.